Nieuws / Acties van Foto Verstraaten

MINI SESSIES

De zomer is voorbij maar fotosessies op locatie kunnen in deze periode ook prima plaatsvinden. Omdat de temperaturen lager zijn en voor mensen die geen uitgebreide fotosessie willen doen, bied ik de minisessies aan.

VOOR WIE?
Voor mensen die met een korte fotosessie een paar mooie, leuke foto’s willen van hun gezin, hun kinderen of gewoon van zichzelf. Alle leeftijden zijn welkom, liever een foto van je huisdier? Dat kan ook.

Een mini sessie duurt ongeveer 15 minuten. Bij deze sessie zit 1 gratis digitale foto inbegrepen. Binnen 2 weken na de fotosessie ontvang je een link naar een online galerij waar je de foto’s kunt bekijken. Er is keuze uit minimaal 12 foto’s.

WAAR?
Breskens (exacte locatie volgt per mail)

WANNEER?
Zaterdag 7 november
Zondag 8 november

WAT KRIJG JE?

• Een fotosessie van ongeveer 15 minuten
• 1 digitaal fotobestand in grote resolutie *
• Een online fotogalerij met minimaal 12 foto’s om uit te kiezen

*Extra foto’s zijn tegen meerprijs bij te bestellen zowel digitaal als afdrukken op fotopapier, plexiglas, canvas, hout etc.

VOL IS VOL

PRIJS
€ 35

mini sessie

Mogelijkheden bij Foto Verstraaten in coronatijd

Ook in deze bijzondere tijd is het mogelijk om een fotosessie te boeken, immers sta ik altijd op minimaal 2 meter afstand van mijn onderwerp. Voor de familiereportages geldt wel dat ik voorlopig enkel families vastleg die al bij elkaar horen, jullie komen uit één gezin en wonen onder hetzelfde dak. Deze fotosessies zijn buiten op een van te voren afgesproken locatie en met inachtneming van de maatregelen van het RIVM voor zover die van toepassing zijn. We houden de gehele sessie van begin tot eind 1,5 meter afstand en uiteraard zal ik geen fotosessies doen als ik zelf klachten heb.

Naast de familie- en portretreportages is alles gewoon mogelijk, denk hierbij aan bedrijfsfotografie, sportfotografie en trouwreportages ook hierbij neem ik alle maatregelen van het RIVM in acht en zoals hierboven vermeld sta ik sowieso op 2 meter afstand van andere personen.

Wil je van een van bovenstaande mogelijkheden gebruik maken meld je dan aan via het antwoordformulier of mail mij via info@fotoverstraaten.nl
Bellen kan ook: 06-12361114

Henk Verstraaten

Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau?

Geef een cadeaubon voor een fotoreportage naar keuze cadeau!

De cadeaubon is te bestellen via het contactformulier.

U kunt het gewenste bedrag invullen en na uw bestelling ontvangt u de betalingsgegevens via e-mail.

Aanmelden minisessie

aanmeldformulier-minisessies
Keuze datum: *
Tijd keuze voorkeur