Nieuws / Acties van Foto Verstraaten

Raad de foto en win!

Op 1 februari 2018 was het exact 13 geleden dat ik officieel ben gestart als fotograaf, ook is vanaf deze datum de nieuwe website online. Om dit te vieren spelen we heel de maand februari het raadspel “Raad de foto”.

Hoe gaat dit in zijn werk? Er wordt gestart met een wazige foto die zowel hier op deze pagina als op de facebookpagina zal worden geplaatst en dan kan het raden beginnen. Dit kan door te reageren op facebook of je antwoord per e-mail sturen naar info@fotoverstraaten.nl. De eerste die het juiste antwoord geeft wint.

Wordt de foto na 2 dagen niet geraden dan wordt deze iets meer zichtbaar gemaakt, dit kan 3 keer worden herhaald bij de vierde keer is de foto helemaal zichtbaar.

Wat kun je winnen? Door het juiste antwoord te geven kun je een waardebon winnen met een bepaald bedrag welke korting geeft op een fotosessie naar keuze. Elke dag dat het onderwerp op de foto niet wordt geraden gaat de waarde van de prijs de andere dag omhoog met 10 euro, als voorwaarde moeten er dan wel minimaal 40 personen een poging hebben gedaan om het juiste antwoord te geven de dag voorafgaand, anders blijft het bedrag staan. Iedereen mag 2 pogingen per dag doen. We zijn op 1 februari gestart met een waarde van 10 euro, is het onderwerp geraden wordt er een nieuwe foto geplaatst en weer gestart met 10 euro.

Weet jij wat het is?

Special voor bruidsparen: VROEGBOEKKORTING

De eerste bruidsparen voor 2018 zijn al vastgelegd, boek voor 28 februari ook alvast jullie huwelijksreportage en krijg 10% korting op de totaalprijs én maak kans op een gratis videoreportage t.w.v. 450 euro! Er worden 2 bruidsparen gekozen die deze prijs kunnen winnen op vrijdag 2 maart worden de prijswinnaars bekend gemaakt via de Facebookpagina.

Voor meer informatie en voorbeelden van bruidsreportages: kijk op deze pagina 

Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau? Geef een cadeaubon voor een fotoreportage naar keuze cadeau!

De cadeaubon is te bestellen via het contactformulier.

U kunt het gewenste bedrag invullen en na uw bestelling ontvangt u de betalingsgegevens via e-mail.