Skip to content

HUWELIJK MARIEKE EN DANIEL

Met Marieke en Daniel had ik al een prewedding-shoot gedaan samen met hun dochtertje Lana erbij, op 14 april mocht dit gelukkig paar dan eindelijk trouwen. Samen met mijn assistente Yoshida die de video verzorgde kwamen we ’s morgens vroeg al aan bij het huis van de bruid maar die bleek nog bij de kapper te zitten hetgeen de moeder van Marieke toch enigszins nerveus begon te maken. Maar nog ruim voordat Daniel arriveerde kwam Marieke er aan en kon ze zich aankleden, ook Lana mocht haar mooie jurk aandoen. Daniel arriveerde even later en voordat Marieke de deur opendeed fluisterde hij ons toe: “ik heb het niet meer”. Toen de deur open ging en hij Marieke en Lana zag liet hij zijn gelukstranen dan ook de vrije loop.

Op naar het gemeentehuis waar de familie en vrienden al klaar stonden en de ceremonie kon beginnen, eenmaal getrouwd was de grootste spanning er af bij het kersverse paar en gingen we de foto’s maken. Lana kreeg wat sinas maar liet het flesje de gehele fotosessie niet meer los dus dan maar met flesje wat ook wel iets had. Het werd een leuke en mooie fotoreportage waarbij het paar steeds liet zien hoeveel ze van elkaar en hun dochtertje houden en er ook veel werd gelachen. Toch ook wel wat vermoeiend want halverwege viel Lana in slaap en hebben we haar in de auto laten slapen.

Het paar zelf liet het allemaal over zich heen komen, letterlijk en figuurlijk want op het strand werd er ook nog gefilmd met een drone. Na de sessie op naar “In den Wijngaard” in Aardenburg waar de familie en vrienden al waren. Tussen die vrienden ook weer bekenden voor zowel mij als mijn assistente waardoor we ons gelijk thuis voelden, maar eigenlijk hadden we dat gevoel al de gehele dag. Na de receptie zat het er voor ons op en gingen we moe maar voldaan naar huis. Daniel, Marieke en Lana bedankt voor jullie opdracht en gastvrijheid het was geweldig om onderdeel te mogen uitmaken van deze prachtige dag. Hieronder een selectie uit de reportage.

 

Scroll To Top