Skip to content

HUWELIJK SANDER EN NICOLE

Op 8 Juni was het de trouwdag van Sander en Nicole, ook met dit leuke koppel had ik al een pre-weddingshoot gedaan. Samen met mijn assistente Yoshida die de video verzorgde kwamen we ’s morgens vroeg al aan bij het vakantiehuis van de bruid in Cadzand waar alle vrienden en ouders ook al aanwezig waren. Nicole was samen met haar moeder en zus nog bezig om zich aan te kleden toen Sander al aan kwam rijden met de “trouwauto”. Hij moest dus nog even wachten maar niet veel later kwam Nicole aan de hand van haar vader naar buiten en het eerste emotionele moment was daar.

Hierna vertrokken we richting haven van Cadzand voor de locatiefoto’s, het was niet erg warm en weinig zon maar gelukkig droog. Na aan de haven de foto’s te hebben gemaakt gingen we naar het strand bij Nieuwvliet wat bij ons Zeeuws Vlamingen beter bekend staat als “de zwarte polder” dat is ook de naam van dit mooie natuurgebied. We maakten foto’s op de vlonders en op het strand en uiteraard werd ook alles gefilmd niet alleen vanaf de grond maar ook vanuit de lucht door Jan met zijn drone.

Eenmaal klaar was er zowel voor het bruidspaar als voor ons een uurtje pauze, wij gingen alvast naar Strandpaviljoen Caricole waar ook de ceremonie plaats zou vinden en aten daar een broodje. Even later kwam het bruidspaar al aanrijden vanaf de helling waarna de ceremonie kon beginnen. Er werd veel gelachen en soms was het emotioneel, op zulke momenten hoor je nog eens wat over het bruidspaar, het was een prachtige ceremonie met een mooie woorden van beide moeders van het echtpaar. Na de ceremonie werd er eerst getoast met champagne en sloten wij de dag af met het maken van groepsfoto’s. Ook hier weer erg veel lol, lachen en springen, eenmaal de groepsfoto’s gedaan zat het er voor ons op en gingen we moe maar voldaan naar huis. Sander en Nicole bedankt voor de opdracht en gastvrijheid het was geweldig om onderdeel te mogen uitmaken van deze prachtige dag. Hieronder een selectie uit de reportage.

 

Scroll To Top