Workshop Compactcamera

Ontdek de mogelijkheden van je camera

De workshop compactcamera is een leerzame workshop waarin je onder het genot van een bakje koffie en/of thee, uitleg krijgt over de mogelijkheden van je camera. Tijdens deze workshop wordt er uitgelegd en voorgedaan waar alle knopjes voor dienen, hoe je zelf je camera moet instellen en wanneer je dit moet doen. Verder leer je in deze workshop anders te kijken waardoor je fotografie beter zal worden. Na de theorie gaan we zelf aan de slag om het geleerde in de praktijk uit te proberen. Ook is er uiteraard ruimte om vragen te stellen en zelf te experimenteren.

compactcamera workshop

Voor wie?

Deze workshop is gericht op deelnemers die wel een compactcamera hebben maar altijd op de automatische stand fotograferen en daar van af willen, de eigen camera willen ontdekken of je wilt gewoon betere foto’s maken. Heb je weinig tot geen ervaring in het bekijken, bewerken en/of overzetten van foto’s op je computer? Ook dat wordt besproken.

Benodigdheden

Voor de workshop heb je naast je compactcamera met volle batterij (neem een extra batterij mee) en lege geheugenkaart, indien aanwezig de handleiding van je camera, een pen en notitieblok nodig. Als je in het bezit bent van een losse flitser neem die dan ook mee. Bij deze workshop zit een werkboek waar je alles altijd even in kunt terug lezen.

Waar en wanneer?

De workshop compactcamera duurt ongeveer 3 uur en de workshop wordt gegeven bij mij thuis. De workshop gaat door bij minimaal 2 deelnemers dus vraag gerust iemand mee.

Dagelijks mogelijk bij minimaal 2 deelnemers

Tijd: Wordt overlegd na inschrijving

Prijs: € 125,- per persoon (incl. werkboek)

Liever een 1:1 workshop voor jou alleen? Vraag naar de mogelijkheden via e-mail of het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Extra's

Na deze workshop mag elke deelnemer zijn 3 beste foto’s inzenden van deze workshop, die ik zal beoordelen. Daarnaast krijgt iedereen ook enkele opdrachten mee om aan de slag te gaan. Ook mag je tot 2 maanden na de workshop nog vragen stellen over de workshop al dan niet voorzien van een foto.

Direct aanmelden:

Contactformulier aanmelden Workshop