Workshops  |  info/prijzen

Workshops Fotografie

Je hebt een camera maar haalt er nog niet alles uit wat er in zit en weet niet wat de beste instellingen zijn om de juiste foto’s te maken? Of je bent al vertrouwd met de instellingen maar wilt eens wat anders uitproberen? Boek dan een van onderstaande workshops Fotografie, in een ontspannen sfeer met voor elke deelnemer persoonlijk aandacht leer je om de camera op de juiste manier te gebruiken en de mooiste foto’s te maken.

Kies jouw gewenste workshop voor meer informatie:

Twijfel je over de aanschaf van een spiegelreflexcamera?

Volg dan een 1:1 workshop incl. gebruik van een spiegelreflexcamera en lenzen.

Deze workshop is voor 1 deelnemer. Extra info over de prijs kan worden aangevraagd via  e-mail of het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Over de workshops

Er worden 4 workshops aangeboden, 2 om de basis van je camera te leren kennen en 2 themaworkshops. Bij de workshops Spiegelreflex- en systeemcamera en de workshop compactcamera leer je alle in en outs van jou camera, deze workshops zijn meer gericht op beginners. Workshops worden gegeven bij mij thuis (theoriegedeelte) en op locatie in de buurt, om iedereen voldoende aandacht te geven zijn groepen niet groter dan 6 deelnemers. Liever alleen een workshop volgen of juist grotere groepen voor b.v. personeels- of teamuitje? Dat kan ook, vraag naar de mogelijkheden.

Thema workshops

Ben je al wat vertrouwd met je camera volg dan een van de themaworkshops Zee-en Strandfotografie en/of Avondfotografie. Na een korte theorie bespreking gaan we er op uit om alles direct in de praktijk uit te proberen. Je fotografie zal zichtbaar verbeteren na deze inspirerende workshops.

Aanmelden

Wil je ook je fotografie verbeteren? Kies dan de fotografie workshop die jou aanspreekt en meld je eenvoudig aan. Vul je gegevens in en betaal na ontvangst van de bevestigingsmail, hierin staat ook alles wat je moet weten om aan jouw uitgekozen workshop deel te nemen.

Direct aanmelden:

Contactformulier aanmelden Workshop