Informatie en Prijzen - Bedrijfsreportage in Nederland en Internationaal

Laat uw bedrijf schitteren en deel uw verhaal met overtuigende foto's en video's die uw merk en waarden weerspiegelen. Foto Verstraaten biedt op maat gemaakte bedrijfsreportages die uw bedrijf naar voren brengen en indruk maken op uw klanten. Mijn werkgebied is zowel in geheel Nederland als in het buitenland.

Fotografie die uw bedrijf tot leven brengt

Uw website en sociale media zijn de visitekaartjes van uw bedrijf, en potentiële klanten houden van visuele content. Met mijn bedrijfsreportages kunt u uw bedrijf laten zien met sprekende foto's die geschikt zijn voor uw website, sociale media of reclamefolder. Ook kan ik ter plekke langskomen met mijn mobiele fotostudio voor professionele profielfoto's.

Krachtige Promotievideo's

Breng uw bedrijf tot leven met originele en creatieve promotievideo's waarin uw klanten een blik achter de schermen kunnen werpen of meer te weten kunnen komen over uw producten en diensten. Deze video's kunnen op uw website en op beurzen worden getoond. Er zijn verschillende mogelijkheden met of zonder drone-opnamen. Nadat uw wensen kenbaar zijn zal een script ontwikkeld worden welke uw boodschap krachtig overbrengt.

Personal Branding Reportage voor ZZP-ers

Speciaal voor ZZP-ers is er de mogelijkheid om een Personal Branding reportage te laten maken. Dit omvat het vastleggen van jouw unieke persoonlijkheid en zakelijke identiteit, kortom jouw verhaal als ondernemer. Op een ontspannen manier creëren we beelden die uw merk vertegenwoordigen, inclusief portretten en actiefoto's die jouw verhaal vertellen en klanten aantrekken. Dit wordt gedaan in een omgeving die het beste bij jouw past. Een krachtig hulpmiddel om je eigen bedrijf te promoten en te laten groeien door jezelf op een unieke manier te laten zien.

Prijs op Maat

Een bedrijfs- of personal branding reportage wordt op maat gemaakt volgens een vooraf besproken concept. Er zijn verschillende opties en ook kan er sociale media-content worden gemaakt op basis van het gemaakte materiaal, of het nu eenmalig is of op regelmatige basis (wekelijks, maandelijks, kwartaal). Omdat elk bedrijf uniek is en er klantgericht gewerkt wordt, bied ik na een vrijblijvend gesprek een prijs op maat die is afgestemd op uw wensen. Als uw bedrijf een evenement heeft, kan dat ook worden vastgelegd.

Voor voorbeelden van bedrijfsfoto's, video's en sociale media-content, kunt u terecht op de portfolio-pagina.

Bekijk Voorbeelden

Voor een vrijblijvend gesprek en vragen kunt u direct mailen naar: info@fotoverstraaten.nl. U kunt ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen.

Breng uw bedrijf tot leven met de kracht van visuele content, waar u zich ook bevindt. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we uw verhaal kunnen vertellen met beelden die blijven hangen.