Info / Prijzen | Bedrijfsreportage

Laat zien waar uw bedrijf voor staat!

Foto’s
Bezoekers van uw website of uw social media zien graag wie u bent en wat uw bedrijf heeft te bieden. Maak uw bedrijf zichtbaar met sprekende foto’s d.m.v. een bedrijfsreportage voor b.v. uw website, social media of reclamefolder. Ook voor het maken van profielfoto’s kan ik ter plekke langskomen met mijn mobiele fotostudio.

Video
Ook kunt u uw bedrijf promoten d.m.v. een originele creatieve promotievideo waarin uw klanten een kijkje achter de schermen krijgen of meer informatie over een bepaald product, en welke u kunt tonen op uw website en b.v. op beurzen. Er zijn diverse mogelijkheden met bewegend en stilstaand beeld, met of zonder drone. Een promotie- of bedrijfsvideo versterkt uw product of service. Aan de hand van uw wensen wordt er een script gemaakt waarmee we vervolgens een pakkende video maken.

Prijs op maat
Bedrijfsfoto's en video’s worden op maat gemaakt met een van tevoren doorgesproken concept. Er is keuze uit verschillende opties. Naast fotografie en video is het mogelijk om met het gemaakte materiaal social media content te maken, dit kan eenmalig maar ook voor elke week, maand of kwartaal iets nieuws. Omdat elk bedrijf anders is en er klantgericht wordt gewerkt, wordt er na een vrijblijvend gesprek een prijs op maat gemaakt welke gebaseerd is op uw wensen. Heeft u als bedrijf een evenement? Ook dat kan worden vastgelegd.

Kijk voor voorbeelden van foto’s, video’s en social media content op deze pagina

Voor een vrijblijvend gesprek en vragen mail direct: info@fotoverstraaten.nl
Bellen of een Whatsapp bericht sturen mag uiteraard ook