Info / Tarieven | Huwelijksfotografie en video

Huwelijksfotografie op Maat - Onvergetelijke Herinneringen

Sinds 2005 heb ik reeds honderden tevreden bruidsparen mogen vastleggen. Bij Foto Verstraaten begrijpen we dan ook dat elk bruidspaar uniek is, en daarom wordt er maatwerk geboden voor al jullie wensen. Mijn huwelijksfotografie start al vanaf 299,-, ik pas me volledig aan, aan jullie specifieke behoeften. Er is voor jullie de vrijheid om de duur van mijn aanwezigheid te bepalen, mij meerdere keren op dezelfde dag te laten terugkomen, extra tijd toe te voegen wanneer dat nodig is, inclusief kortingsmogelijkheden met een album, en zelfs bestemmingen in het buitenland te overwegen. Na een vrijblijvend gesprek stel ik een offerte op die perfect aansluit op jullie wensen.

Prijzen zijn inclusief:

  • Een kennismakingsgesprek plus optioneel locatiebezoek.
  • Levering van alle foto's in maximale resolutie via Wetransfer of usb-stick.
  • Grondig selecteren en nabewerken van jullie foto's.
  • Toegang tot een online privé-album voor nabestellingen.
  • Bij boeking vanaf 4 uur aanwezigheid, een fotoselectie-slideshow met muziek.
  • Inclusief BTW.

Video-opties beschikbaar

Naast fotografie zijn er diverse video-opties, waaronder basis- en uitgebreide pakketten met flexibele duurkeuzes. Jullie kunnen kiezen voor alleen bewegend beeld of een combinatie van foto's en video. Bovendien is er de mogelijkheid om dronebeelden toe te voegen voor een spectaculair perspectief.

Voor videodiensten wordt er na een vrijblijvend gesprek een aangepaste offerte gemaakt die voldoet aan jullie wensen.

Bekijk Voorbeelden:

Benieuwd naar mijn eerdere huwelijksreportages? Bezoek dan de portfolio-pagina voor voorbeelden van zowel foto's als video's: Voorbeelden Huwelijksreportages.

Leg jullie speciale dag vast met de expertise en creativiteit van Foto Verstraaten. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie en om jullie huwelijksfotografie- en/of videodiensten te plannen.